image_pdfimage_print

Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Zuid-Holland is er voor iedereen die niet bij een reguliere tandarts terecht kan. Dat kan een lichamelijke of psychische beperking zijn, of bijvoorbeeld extreme angst voor de tandarts. Behoort u tot deze doelgroep, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u om patiënt bij ons te worden.

Wat is hiervoor nodig? Het begint altijd met een duidelijke verwijsbrief van de huidige tandarts of de huisarts. In deze verwijsbrief moet duidelijk worden aangegeven waarom u niet in een reguliere praktijk geholpen kan worden; in verband met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Daarnaast komen uw persoonlijke gegevens in de verwijsbrief te staan. Denk daarbij aan NAW en contact gegevens. Uw huidige tandarts of specialist kan ook onze standaard verwijsbrief gebruiken. Deze is hier te vinden:Verwijsbrief CBT Zuid-Holland

Na ontvangst van deze verwijsbrief, nemen wij per e-mail contact met u op en ontvangt u twee vragenlijsten. Als wij de formulieren volledig ingevuld retour hebben ontvangen, nemen wij telefonisch contact met u op voor het inplannen van een kennismakingsafspraak.

Zo ziet onze inschrijfprocedure er uit:

  1. Verwijsbrief van de huidige tandarts of de huisarts
  2. Contactmoment tussen patiënt en CBT Zuid-Holland
  3. Invullen en retourneren van de inschrijfformulieren
  4. Indien mogelijk toezending van de oude patiëntkaart en eventuele röntgenfoto’s
  5. Inplannen kennismaking
  6. Inplannen verdere afspraken en behandeling

Online verwijzing is op dit moment alleen mogelijk bij onze praktijk in Leiderdorp. Wilt u patiënt worden bij onze praktijk in Monster of Noordwijk, neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Vragen? Stelt u ze gerust! Zo kunt u ons bereiken: Contactgegevens CBT Zuid-Holland