image_pdfimage_print

Tandarts bijzondere doelgroepen
Aantal uren in overleg, minimaal 16

 

Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Zuid-Holland biedt tandheelkundige zorg aan mensen met een beperking en mensen met angst voor de tandarts/mondhygiënist. CBT Zuid Holland heeft drie praktijken: Leiderdorp, Noordwijk en Monster.

Wij komen graag in contact met geaccrediteerde tandartsen die passie voor onze doelgroep hebben en die graag bij ons willen werken.

Ons patiëntenbestand bestaat voor het grootste deel uit mensen met een beperking. Dit kan een verstandelijke en/of lichamelijke beperking zijn, ASS (autisme spectrum stoornis), een psychiatrische aandoening of extreme angst voor de tandarts. Iedere patiënt heeft daarom ook een eigen benadering nodig.

Onze praktijken in Monster en Noordwijk zijn gevestigd op het terrein van woon/zorgcentrum ’s Heeren Loo en de patiënten zijn voornamelijk bewoners van ’s Heeren Loo.  Onze praktijk in Leiderdorp is gevestigd achter het Alrijne ziekenhuis op de zogeheten zorgboulevard.  De patiënten van deze praktijk zijn meestal niet woonachtig op een woon/zorgcentrum. Daarom is het patiëntenbestand van de praktijk in Leiderdorp meer divers dan de praktijk in Monster of Noordwijk. Het is mogelijk om op één van deze praktijken te werken, of op meerdere.

Bij CBT Zuid-Holland is er een nauwe samenwerking tussen behandelaren en assistenten. De klik en het teamgevoel zijn erg belangrijk.

Regelmatig behandelen wij patiënten onder narcose op onze eigen praktijk. Wij hebben hiervoor een nauwe samenwerking met Anesthesie Service Nederland.

Wij zoeken iemand die:

  • Afgestudeerd tandarts is;
  • Een accreditatie heeft binnen de bijzondere tandheelkunde, of bereid is die te gaan halen;
  • Enkele jaren werkervaring heeft;
  • Enthousiast is en aantoonbare affiniteit heeft met de doelgroep;
  • Geduldig en meelevend is;
  • Goed kan samenwerken.

 

Je komt bij ons werken op factuurbasis.

Wil je meer informatie? Bekijk onze website! www.cbtzuidholland.nl Je kunt ook bellen naar: Ton Molenaar (directeur) 06 – 508 551 72. Een e-mail sturen naar Olga Slot (P&O adviseur) kan natuurlijk ook: olgaslot@cbtnoordwijk.nl. Wij beantwoorden je vragen graag!