image_pdfimage_print

Tandarts bijzondere doelgroepen
16-24 uur per week

Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Zuid-Holland biedt tandheelkundige zorg aan mensen met een beperking en mensen met angst voor de tandarts/mondhygiënist. CBT Zuid Holland heeft drie praktijken: Noordwijk, Leiderdorp en Monster.

Voor onze praktijken in Monster en Leiderdorp zijn wij op zoek naar een allround tandarts voor 16-24 uur per week, op dinsdag, woensdag en/of donderdag.

Onze praktijk in Monster is gevestigd op het terrein van woon/zorgcentrum ’s Heeren Loo en de patiënten zijn voornamelijk bewoners van ’s Heeren Loo. Het huidige team in Monster bestaat uit 3 tandartsen, 1 mondhygiënist en 5 assistenten. Onze praktijk in Leiderdorp is gevestigd achter het Alrijne ziekenhuis op de zogeheten zorgboulevard. Het huidige team in Leiderdorp bestaat uit 2 tandartsen, 1 mondhygiënist en 3 assistenten. Het is mogelijk om op één van deze praktijken te werken, of op beide.

Er is een nauwe samenwerking tussen behandelaren en assistenten. De klik en het teamgevoel zijn erg belangrijk. Ons patiëntenbestand bestaat voor het grootste deel uit mensen met een beperking. Dit kan een verstandelijke en/of lichamelijke beperking zijn, ASS (autisme spectrum stoornis) en ook extreme angst voor de tandarts. Iedere patiënt heeft daarom ook een eigen benadering nodig.

Wij zoeken iemand die:
Afgestudeerd tandarts is;
Enkele jaren werkervaring heeft;
Enthousiast is en aantoonbare affiniteit heeft met de doelgroep;
Geduldig en meelevend is;
Goed kan samenwerken.

Je komt bij ons werken op factuurbasis.

Wil je meer informatie? Bekijk onze website! www.cbtzuidholland.nl Je kunt ook bellen naar: Olga Slot (medewerker P&O) 06 – 405 75 225 of Ton Molenaar (directeur) 06 – 508 551 72. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: olgaslot@cbtnoordwijk.nl. Wij beantwoorden je vragen graag!