image_pdfimage_print

Op donderdag 23 mei 2024 is CBT Zuid-Holland gesloten. Dit betreft locatie Leiderdorp, Noordwijk, Monster en Zoeterwoude.

Tijdens deze dag hebben wij een bereikbaarheidsdienst. Deze dienst is alleen en uitsluitend te bereiken voor zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Wij zijn bereikbaar op: 06-39227514. Op vrijdag 24 mei 2024 of maandag 27 mei 2024 staan wij u graag weer te woord.

 

 

 

Stichting Centrum Bijzondere Tandheelkunde Leiderdorp is gevestigd op de Simon Smitweg 14 in Leiderdorp.
We bevinden ons achter het Alrijne ziekenhuis, op de zogeheten Zorgboulevard, tegen de rijksweg A4.
We delen onze entree met Leiden Orthopedie.

 

Ons cliëntenbestand in Leiderdorp is erg divers. Zo behandelen we mensen met een verstandelijk (meervoudige) beperking, mensen met extreme angst en moeilijk behandelbare kinderen. Daarnaast kunnen wij tandheelkundige zorg bieden aan dementerende en zorgafhankelijke ouderen.

 

Corinne van Burik: tandarts voor extreem angstige patiënten

Tandarts Corinne van Burik heeft zich toegelegd op het behandelen van extreem angstige patiënten. Als behandelingen bij uw eigen tandarts niet lukken vanwege extreme angst of als u langere tijd de tandarts heeft gemeden vanwege angst, kunt u doorverwezen worden naar een tandarts-angstbegeleiding. De behandelingen bij de tandarts-angstbegeleiding hebben als doel om de angst te verminderen, zodat u weer terug kunt keren naar uw eigen tandarts. Bent u extreem angstig voor de tandarts? Neem gerust contact met ons op! Corinne helpt u graag. Voor onze contactgegevens, klik hier. 

 

Miranda Wetselaar – Glas: tandarts – Gnatholoog

Wij zijn een intensieve samenwerking aangegaan met tandarts / Gnatholoog Miranda Wetselaar. Zij werkt bij het LUMC en behandelt patiënten met kaakproblematiek. Welkom Miranda!

 

Vanwege drukte in onze praktijk kan het 2 tot 4 maanden duren voordat er een eerste kennismakingsafspraak ingepland wordt.

 

We steven naar een persoonlijke tandheelkundige behandeling die gericht is op de wensen en omstandigheden van onze cliënten.

Ons motto luidt dan ook;

“Samen op weg naar een goede mondverzorging!”

Kom gerust eens langs voor informatie, of kijk deze video. Ons team van behandelaren en assistenten staat u graag te woord.

Voor het maken en/of verzetten van afspraken graag telefonisch contact opnemen.