image_pdfimage_print

Ons centrum in Leiderdorp is, i.v.m. de zomervakantie, gesloten van 29 juli tm 16 augustus as.

Maandag 19 augustus zijn wij weer geopend en telefonisch bereikbaar.

Tijdens deze periode kunt u, in geval van spoed, trauma of ongeval – dus tandheelkundige zorg die niet kan wachten tot morgen -, overdag gebruikmaken van de dienstdoende spoeddienst (www.leidsespoedtandarts.nl). Na 17:00 uur en in het weekeinde kunt u bellen met 0900-8602. U belt dan met de spoeddienst van de regio Zuid-Holland.

Voor overige vragen kunt u mailen met info@cbtleiderdorp.nl.
Wij zullen u mail vanaf 19 augustus in behandeling nemen.

 

Wij wensen u een fijne zomer!

 

Team CBT Zuid-Holland

 

 

Stichting Centrum Bijzondere Tandheelkunde Leiderdorp is gevestigd op de Simon Smitweg 14 in Leiderdorp.
We bevinden ons achter het Alrijne ziekenhuis, op de zogeheten Zorgboulevard, tegen de rijksweg A4.
We delen onze entree met Leiden Orthopedie.

 

Ons cliëntenbestand in Leiderdorp is erg divers. Zo behandelen we mensen met een verstandelijk (meervoudige) beperking, mensen met extreme angst en moeilijk behandelbare kinderen. Daarnaast kunnen wij tandheelkundige zorg bieden aan dementerende en zorgafhankelijke ouderen.

 

Corinne van Burik: tandarts voor extreem angstige patiënten

Tandarts Corinne van Burik heeft zich toegelegd op het behandelen van extreem angstige patiënten. Als behandelingen bij uw eigen tandarts niet lukken vanwege extreme angst of als u langere tijd de tandarts heeft gemeden vanwege angst, kunt u doorverwezen worden naar een tandarts-angstbegeleiding. De behandelingen bij de tandarts-angstbegeleiding hebben als doel om de angst te verminderen, zodat u weer terug kunt keren naar uw eigen tandarts. Bent u extreem angstig voor de tandarts? Neem gerust contact met ons op! Corinne helpt u graag. Voor onze contactgegevens, klik hier. 

 

Miranda Wetselaar – Glas: tandarts – Gnatholoog

Wij zijn een intensieve samenwerking aangegaan met tandarts / Gnatholoog Miranda Wetselaar. Zij werkt bij het LUMC en behandelt patiënten met kaakproblematiek. Welkom Miranda!

 

Vanwege drukte in onze praktijk kan het 2 tot 4 maanden duren voordat er een eerste kennismakingsafspraak ingepland wordt.

 

We steven naar een persoonlijke tandheelkundige behandeling die gericht is op de wensen en omstandigheden van onze cliënten.

Ons motto luidt dan ook;

“Samen op weg naar een goede mondverzorging!”

Kom gerust eens langs voor informatie, of kijk deze video. Ons team van behandelaren en assistenten staat u graag te woord.

Voor het maken en/of verzetten van afspraken graag telefonisch contact opnemen.

Leiderdorp