image_pdfimage_print

Stichting Centrum Bijzondere Tandheelkunde Leiderdorp is gevestigd op de Simon Smitweg 14 in Leiderdorp.
We bevinden ons achter het Alrijne ziekenhuis, op de zogeheten Zorgboulevard, tegen de rijksweg A4.
We delen onze entree met Leiden Orthopedie.

Ons cliëntenbestand in Leiderdorp is erg divers. Zo behandelen we mensen met een verstandelijk (meervoudige) beperking, mensen met extreme angst en moeilijk behandelbare kinderen. Daarnaast kunnen wij tandheelkundige zorg bieden aan dementerende en zorgafhankelijke ouderen.

 

Marthe Bruins: tandarts voor kaakklachten en protheses

Sinds kort werkt Marthe Bruins bij ons. Marthe is bij het team gekomen voor gebitsprothetiek (kunstgebitten) en kaakklachten (pijn van de kaakspieren of het kaakgewricht). Ook heeft ze kennis van medische zaken die van invloed kunnen zijn op het gebit.  Ze heeft na haar studie tandheelkunde aan de ACTA een extra opleiding afgerond tot tandarts maxillofaciale prothetiek en tandarts-gnatoloog, beide erkend door de nvgpt. Heeft u last van kaakklachten of heeft u een prothese nodig? Neem gerust contact met ons op! Marthe helpt u graag. Voor onze contactgegevens: klik hier 

 

Corinne van Burik: tandarts voor extreem angstige patiënten

Tandarts Corinne van Burik heeft zich toegelegd op het behandelen van extreem angstige patiënten. Als behandelingen bij uw eigen tandarts niet lukken vanwege extreme angst of als u langere tijd de tandarts heeft gemeden vanwege angst, kunt u doorverwezen worden naar een tandarts-angstbegeleiding. De behandelingen bij de tandarts-angstbegeleiding hebben als doel om de angst te verminderen, zodat u weer terug kunt keren naar uw eigen tandarts. Bent u extreem angstig voor de tandarts? Neem gerust contact met ons op! Corinne helpt u graag. Voor onze contactgegevens, klik hier. 

 

We steven naar een persoonlijke tandheelkundige behandeling die gericht is op de wensen en omstandigheden van onze cliënten.

Ons motto luidt dan ook;

“Samen op weg naar een goede mondverzorging!”

Kom gerust eens langs voor informatie, of kijk deze video. Ons team van behandelaren en assistenten staat u graag te woord.

Voor het maken en/of verzetten van afspraken graag telefonisch contact opnemen.