image_pdfimage_print

Onze praktijk is op maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Op vrijdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 12.00 uur. Ons telefoonnummer is: 071 – 30 30 946.

Heeft u een dringend spoedgeval en wilt u ons tussen 12.00 uur en 13.00 uur bellen? Dan zijn wij op maandag tot en met donderdag tussen 12.00 uur en 13.00 uur bereikbaar op 06-20 21 81 12.

De waarneming bij spoedgevallen gaat in op maandag tot en met donderdag na 17.00 uur tot 8.00 uur de volgende werkdag en in het weekend vanaf  vrijdag 12.00 uur.

 

Cliënten die woonachtig zijn binnen ’s Heeren Loo kunnen bij spoedgevallen buiten onze openingstijden contact opnemen met de avond/weekend coördinator van ’s Heeren Loo.

 

Voor patiënten die niet woonachtig zijn binnen ’s Heeren Loo geldt het volgende:

Voor spoedgevallen op werkdagen zijn wij aangesloten bij de spoedgevallendienst van de regio Leiden. Kijk op www.leidsespoedtandarts.nl of  www.leidsetandartsenvereniging.nl voor de contactgegevens van de dienstdoende tandarts.

Vanaf vrijdag 12.00 uur tot maandag 8.00 uur kunt u contact opnemen met tandarts spoedpraktijk op telefoonnummer 0900 – 8602 of via www.tandartsspoedpraktijk.nl . Deze spoedpraktijk werkt alleen op afspraak.

 

Bij de spoedtandarts is het gebruikelijk dat er contant wordt betaald. U krijgt een declaratie mee, die u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.

 

Voor welke spoedgevallen kan de waarnemende tandarts  gebeld worden?

Gebruikelijk is de dienstdoende tandarts te bezoeken in geval van een ongeval, waarbij een tand of kies betrokken is. Ook bij hevige pijn aan een of meer tanden die niet met pijnstillers te onderdrukken is en die niet tot de volgende werkdag uit te stellen is, kunt u de waarnemende tandarts consulteren.

 

Hoe dringend is de klacht? Klacht Actie
Spoedeisend Nabloeding
Uitgeslagen en/of gebroken tand of kies
Ongeval
Contact opnemen met spoeddienst

  • Plaats tand terug of bewaar onder de tong
Dringend, maar niet met spoed Zwelling aan de wang
Acute pijn aan tand/kies
Contact opnemen met tandarts

  • Weekend: contact opnemen met spoeddienst voor overleg
Niet dringend, wel hinderlijk Langere tijd pijn aan tand of kies
Uitgevallen (nood)kroon
Uitgevallen/losse vulling
Afgebroken vulling/kies
Eerst volgende werkdag contact opnemen met tandarts

  • Eventueel pijnstilling nemen