image_pdfimage_print

Tandarts op een instelling voor gehandicapten

16 uur per week

 

 

Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Zuid-Holland biedt tandheelkundige zorg aan mensen met een beperking en mensen met angst voor de tandarts/mondhygiënist. CBT Zuid Holland heeft drie praktijken: Noordwijk, Leiderdorp en Monster.

 

Voor onze praktijk in Noordwijk zijn wij op zoek naar een allround tandarts voor 16 uur per week op maandag. In overleg kan er, naast de maandag, ook op dinsdag of woensdag worden gewerkt.

 

Onze praktijk in Noordwijk is gevestigd op het terrein van woon/zorgcentrum ’s Heeren Loo en de patiënten zijn voornamelijk bewoners van ’s Heeren Loo. Het huidige team in Noordwijk bestaat uit 3 tandartsen, 2 mondhygiënisten en 6 assistenten.

 

Er is een nauwe samenwerking tussen behandelaren en assistenten. De klik en het  teamgevoel zijn erg belangrijk. Ons patiëntenbestand bestaat voor het grootste deel uit mensen met een beperking. Dit kan een verstandelijke en/of lichamelijke beperking zijn, ASS (autisme spectrum stoornis) en ook extreme angst voor de tandarts. Iedere patiënt heeft  daarom ook een eigen benadering nodig.

 

 

Wij zoeken iemand die:

Afgestudeerd tandarts is;

Enkele jaren werkervaring heeft;

Enthousiast is en aantoonbare affiniteit heeft met de doelgroep;

Geduldig  en meelevend is;

Goed kan samenwerken.

 

De voorkeur gaat uit naar een tandarts met accreditatie (gehandicaptenzorg of angstbegeleiding). Heb je geen accreditatie, dan nodigen we je van harte uit om ook te reageren.

 

Je komt bij ons werken op factuurbasis.

 

Wil je meer informatie? Bekijk onze website! www.cbtzuidholland.nl Je kunt ook bellen naar: Olga Slot (medewerker P&O) 06 – 405 75 225 of Ton Molenaar (directeur) 06 – 508 551 72. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: olgaslot@cbtnoordwijk.nl. Wij beantwoorden je vragen graag!