image_pdfimage_print

Parttime psycholoog

8 uur per week, liefst op maandag

 

Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Zuid-Holland biedt tandheelkundige zorg aan mensen met een beperking en mensen met angst voor de tandarts/mondhygiënist. CBT Zuid Holland heeft drie praktijken: Noordwijk, Leiderdorp en Monster.

 

Voor onze praktijk in Leiderdorp zijn wij op zoek naar een psycholoog.

Onze praktijk in Leiderdorp bestaat sinds september 2015 en heeft twee behandelkamers. Het huidige team bestaat uit twee tandartsen, een mondhygiënist en 5 assistenten. Er is een nauwe samenwerking tussen behandelaren en assistenten. De klik en het  teamgevoel zijn erg belangrijk.

Ons patiëntenbestand bestaat voor het grootste deel uit mensen met een beperking. Dat kunnen allerlei beperkingen zijn, van autisme tot extreme angst voor de tandarts. Iedere patiënt heeft  daarom ook een eigen benadering nodig.

 

Als psycholoog bij het CBT houd je je bezig met indicatiestellingen en behandeling van cliënten met tandartsangst en/of kokhals problematiek. De behandelingen bestaan met name uit Cognitieve Gedragstherapie en EMDR. Daarbij werk je nauw samen met de tandarts.

 

Wij zoeken jou!

Je bent een master psycholoog of een GZ-psycholoog

Je hebt een afgeronde universitaire opleiding tot psycholoog

Je beschikt over minimaal twee jaar werkervaring en je hebt ervaring in het diagnosticeren en behandelen van problematiek zoals angst en trauma

CGT-basiscursus afgerond

EMDR (basis) opleiding afgerond

Je bent in het bezit van een LOGO Verklaring

Je bent aangesloten bij het NIP

Je bent geduldig en meelevend.

 

Je komt bij ons werken op factuurbasis.

 

Wil je meer informatie? Bekijk onze website! www.cbtzuidholland.nl Je kunt ook bellen naar: Olga Slot (medewerker P&O) 06 – 405 75 225 of Ton Molenaar (directeur) 06 – 508 551 72. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: olgaslot@cbtnoordwijk.nl. Wij beantwoorden je vragen graag!